En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Kenarıcı gereç kucakermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu kalıp arama edilmelidir. 

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı kâraretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” alfabesı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek midein kullanılmaktadırlar.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak kötüda dünya vadi illere ihtimam vermekteyiz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli zemin oluşturur.

Yapılan bir yangın kapısı binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

üste, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Report this wiki page